upload_pic/thumbnail_1447761063_.jpg
 

 

Knap Kind | In de brugklas

27 Complete en beproefde lessen in zelfkennis. Een digitale lesomgeving, een gepersonaliseerd werkboek voor elke leerling, een duidelijke docentenhandleiding, één studiedag en intervisiedagen; het 'complete pakket' van Knap Kind | In de brugklas.

 

"Leerlingen vormen hun persoonlijkheid"

- Platform Onderwijs2032 -

 

Studievaardigheden door zelfkennis

Rust in de klas, een positieve sfeer, meer zelfvertrouwen, een betere concentratie, gemotiveerde leerlingen die makkelijker hun huiswerk maken . . .
Maar ook: een methode waarbij ouders makkelijk betrokken worden, een leidraad voor mentoren en andere leerlingbegeleiders op school.

Met de methode ‘Knap Kind | In de brugklas’ worden leerlingen uitgedaagd zichzelf te leren kennen.
Dit doen we door het hele lijf te gebruiken; hoofd, hart en handen. Dit combineren we met de Meervoudige Intelligentietheorie van Howard Gardner.
In deze methode zijn studievaardigheden net zo belangrijk als zelfkennis en is denken net zo belangrijk als voelen en doen!

De lessenserie is kind centraal opgebouwd; leerlingen ontdekken zelf wie zij zijn en hoe ze het liefst werken. Dit geeft niet alleen inzichten in zichzelf, maar ook in hun sociale omgeving. De groepsbinding wordt sterker, het bevordert de zelfstandigheid van leerlingen en het huiswerk maken gaat vlotter. Uit ervaring weten we dat de kracht van het zelf ontdekken vele malen groter is, dan wanneer het vanuit de leraar of ouders 'opgelegd' wordt.

 

Een les uitproberen?

Vraag hier een proefaccount en een proefles aan en probeer het vast uit in je klas!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de methode, de kosten, de achtergrond en/of de studiedag?
Telefonisch kunnen we je er alles over vertellen. Het is ook mogelijk om een Skype-afspraak te maken.
Mail of bel ons: 06 22871587

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.