upload_pic/thumbnail_1433245929_.png
   


Over Knap Kind

Lange tijd hebben we geleefd en gewerkt vanuit ons hoofd (het denken). Meedoen met hollen, altijd maar druk zijn in het samenspel van werken, een gezin runnen, een sociaal leven leiden, etc. Zoals van ons verwacht werd (dachten we ;-)
Beiden zijn we onszelf hierin tegenkomen en hebben we ervaren dat we ons hier niet prettig bij voelden. Het lichaam gaf ook duidelijke signalen dat het zich niet kon vinden in onze manier van leven. We konden niet écht aanwezig zijn, altijd alweer in gedachten bezig met alles wat nog moest. Tijd om een andere koers te varen….en daarvoor is moed nodig. Keuzes durven maken omdat we ergens in geloven, nl. dat het van groot belang is om ons hele lijf te gebruiken bij het ‘leren leven’, in ons werk en in het opvoeden en onderwijzen van onze kinderen. Dat wil zeggen ons hoofd (het denken), ons hart (voelen) en onze handen (doen).
Vanuit dit geloof is Knap Kind ontstaan, waarin we onze visie op ‘leren leven’ hebben vormgegeven in verschillende trainingen/workshops.
We ontmoeten je graag!!

Petra & Simone

 

 

Inspiratie

"Jij met je handen en jij met je hart
Jij met je hoofd, zo is ieder apart
Jij bent jij en als je dat aanvaardt
Is elk mens de moeite waard"

(www.dekastanjelaar.nl)

 

Algemene voorwaarden en klachtenregeling

Knap Kind werkt volgens haar algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

Wij hechten grote waarde aan zorgvuldigheid en kwaliteit.
Wanneer er klachten zijn, nemen wij deze serieus. Hiervoor hanteren wij onze klachtenregeling die u hier kunt downloaden.

 

CRKBO

Knap Kind is is erkend en ingeschreven in het Centraal Register voor kort beroepsonderwijs (CRKBO).

 

 

afbeelding
hoofd_links