upload_pic/thumbnail_1434956309_.jpg

 

Je knappe kind begeleiden

Met de methode ‘Knap Kind in de brugklas’ ontdekt je kind zelf wie hij is en hoe hij het liefst werkt.
Dit geeft je kind zowel inzicht in zichzelf als in zijn sociale omgeving. Het huiswerk maken gaat vlotter,
je kind wordt zelfstandiger en heeft in beeld wat goed gaat en wat er nog geoefend kan worden.
Uit ervaring weten we dat de kracht van het zelf ontdekken vele malen groter is, dan wanneer het vanuit de leraar of ouders ‘opgelegd’ wordt.

 

Jouw rol als ouder

Het inzicht dat je kind heeft gekregen tijdens het werken met de methode verrijkt zijn leven. Hij neemt dit mee in ‘zijn rugzak’. Prachtig toch?!
Om deze verrijkende zelfkennis ook daadwerkelijk te laten beklijven, is jouw rol als ouder van groot belang! Een kind is en blijft namelijk altijd loyaal aan zijn ouders (ook al lijkt de loyaliteit bij pubers soms ver te zoeken ;-)

Voor je kind is het prachtig als zijn ouders ook kennis hebben van de methode ‘Knap Kind in de brugklas’. Waarom? Omdat je er dan met elkaar over in gesprek kunt, omdat je dan weet hoe jouw kind leert en je hem hierin op natuurlijke wijze kunt ondersteunen. En omdat je dan meer begrip hebt waarom jouw kind wellicht z’n huiswerk op een geheel andere wijze maakt dan jij vroeger deed.

 

Workshop ‘Je knappe kind begeleiden'

Meld je aan voor de workshop ‘Je knappe kind begeleiden’. Het levert je een stuk zelfinzicht op én je krijgt meer inzicht in je puber. Met als resultaat dat het thuis een stuk gezelliger en rustiger is in de soms roerige periode van het opvoeden van pubers.


Belangstelling?

In één dag nemen we je mee in een stukje theorie over het brein, de leerstijlen en doen we oefeningen waarmee je je kind kunt helpen bij het maken van huiswerk/leren van toetsen. De workshop wordt gegeven op dinsdagen en donderdagen van 9.30-16.00 uur, locatie in de omgeving van Almelo. 
In de maanden januari, juni, september en november wordt een workshop ingepland.
Aantal deelnemers: minimaal zes en maximaal twaalf.
Kosten voor deelname bedragen € 245,= (inclusief BTW, werkmap, koffie/thee en lunch)
Heb je belangstelling, mail dan naar simone@knapkind.nl om je aan te melden!
Bellen mag ook: 06 22 87 15 87.

Een prachtige combinatie is de groepstraining voor je kind 'knap studeren' én de workshop voor ouders 'je knappe kind begeleiden'.
Maak je één afspraak voor bovenstaande combinatie, dan betaal je € 495,= (ipv € 540,=).
Maak je één afspraak voor een individueel traject 'knap studeren' én de workshop voor ouders, dan betaal je € 795,= (ipv € 840,=)