upload_pic/thumbnail_1424270893_.jpg

Studiedag Knap Kind ‘In de brugklas’

Doel

Tijdens de studiedag gaan mentoren aan het werk met de thema’s uit de methode ‘In de brugklas’, waarbij de mentoren worden uitgedaagd om de thema’s op het eigen ontwikkelproces te betrekken. Om het van daaruit toe te kunnen passen in de klas bij de leerlingen.


Werkwijze

De studiedag is praktijk-/ervaringsgericht. Het ontwikkelen van de vaardigheden van de mentor om ‘Knap Kind | In de brugklas’ in de klas toe te passen staat centraal.
Het is mogelijk om individueel deel te nemen aan de studiedag, of als school waarbij de mentoren zoveel mogelijk gelijktijdig een studiedag volgen. In het laatste geval fungeert de studiedag ook als activiteit in het kader van teambuilding.

Tijdens de studiedag wordt samen met collega-mentoren geoefend met de interactieve werkwijze van ‘In de brugklas’. Daarbij is er aandacht voor ouderbetrokkenheid en invoering van de methode binnen de school.

 

Datum studiedag

Nieuwe data om individueel mee te doen, zetten we binnenkort on-line.
Wil je meedoen met een studiedag met het hele mentoraat 'Lessen in zelfkennis'?  Bel of mail ons dan even: info@knapkind.nl

 

Locatie

De studiedagen worden gegeven in onze eigen locatie aan de Milt 8 te Geesteren (OV)

 

 

Kosten en inschrijven

Kosten

Studiedag : € 250,- per deelnemer (excl. materiaalkosten)
Materiaalkosten (docentenhandleiding + werkmap ): € 44,- 
*materiaalkosten zijn excl. 6% btw

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: info@knapkind.nl
Vermeld hierin je naam, de naam en het adres van de school waar je werkzaam bent, je functie en de datum van de studiedag waar jouw voorkeur naar uitgaat.

 

Validatie Registerleraar

De studiedag 'Knap Kind | In de brugklas' is gevalideerd door Registerleraar.nl met 7 RU (Register Uren).
Ben je werkzaam als brugklasmentor en wil jij jouw leerlingen begeleiden bij identiteitsontwikkeling, zelfvertrouwen geven door zelfkennis? Schrijf je dan nu in!

Activiteitennummer : FFJKVSnduV