upload_pic/thumbnail_1433245929_.png
   


Over Knap Kind

Ik herinner me nog goed dat ik voor het eerst naar de brugklas ging. Op de lagere school hoorde ik bij de 'populaire meisjes', ik haalde mooie cijfers en had veel vriendinnen. Vanuit de veiligheid van het dorp, ging ik op de fiets naar Almelo. Een nieuwe, hele grote school met een groot trappenhuis. Ik zie mezelf nog zo lopen, met mijn zware tas. Al snel veranderde ik in een onzekere puber. En toen mijn brugklasmentor een leerling opsloot in het lokaal, was de veiligheid helemaal weg.

Ogenschijnlijk kon ik de hele wereld aan, maar van binnen voelde ik me helemaal niet zo. Ik zocht houvast bij vriendinnen, een vriendje, de sigaretten. De veiligheid die ik niet in mezelf had, zocht ik buiten mezelf.

Op 36-jarige leeftijd liep ik vast in mijn werk.....een burn-out lag op de loer. Ik ben gaan leren over mezelf en ik heb mezelf opnieuw leren kennen. Een waardevolle reis, waarin ik de veiligheid in mijzelf heb gevonden.

Dit heeft geleid tot nieuwe keuzes, o.a. in mijn werk. Zo is Knap Kind ontstaan!

Met Knap Kind breng ik lessen in zelfkennis.....leren over jezelf (je brein, hoe je leert, hoe je over jezelf denkt, het omgaan met stress en de daarmee gepaard gaande gevoelens en emoties) in het onderwijs. En specifiek voor de 10-14 jarigen omdat er in die levensfase veel verandert in t kind zelf en in zijn omgeving.
Zelfkennis leidt tot zelfvetrouwen, je mag zijn wie je bent en daarvan genieten!

Wil je meer weten over het aanbod van Knap Kind, ik sta je graag te woord!

Hartelijke groet,


Simone Busscher
Mail: simone@knapkind.nl
Bel: 06-22871587

Contact opnemen kan via bovenstaand mailadres en/of telefoonnummer.
Vanwege mijn werkzaamheden ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar. Bij geen gehoor kunt u een boodschap inspreken of een bericht sturen.
U kunt binnen vier werkdagen een reactie van mij verwachten.
 

 

 

Algemene voorwaarden en klachtenregeling

Knap Kind werkt volgens haar algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

Wij hechten grote waarde aan zorgvuldigheid en kwaliteit.
Wanneer er klachten zijn, nemen wij deze serieus. Hiervoor hanteren wij onze klachtenregeling die u hier kunt downloaden.

 

CRKBO

Knap Kind is is erkend en ingeschreven in het Centraal Register voor kort beroepsonderwijs (CRKBO).

 

 

afbeelding

Privacyverklaring

Hier kunt u onze privacyverklaring downloaden.